تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۱۲ مهر ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۹ نظر

ببینید| موسی غنی‌نژاد: اقتصاد ایران در آستانه از فروپاشی است

موسی غنی‌نژاد در گفت‌و‌گو با علی ضیا گفت: اگر وضع موجود بخواهد ادامه پیدا کند، در یک سال آینده اقتصاد ایران فرو می‌پاشد.

ببینید| موسی غنی‌نژاد: اقتصاد ایران در آستانه از فروپاشی است

کد ویدیو
منبع: اقتصاد24
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: موسی غنی نژاد
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۹
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۳
2
16
موسی پاشیده، خبر نداری.
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۳
4
4
حرف نزن،همین افکار چند ساله شماهاست که وضعیت شده این.
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۴
1
18
وقتی ازدواج شده آرزوی جوانان دیگه چی مونده که فرو بپاشه.
کشور فروپاشیده شده خیلی وقته. وقتی سران نظام افق دیدشون شیعه کردن دنیا است و صدور انقلاب به همه دنیاست چه انتظاری از دنیا داری جز مقابله سخت با ایران.
پول و سلاح بدی به بقیه تا اسرائیلی را بکشند. خب معلومه کل دنیا باهات بد می شوند. همه کشورهای منطقه را مرتجع می نامید و بقیه جهان هم کفار هستند. میشه بگید با کی میخواهید کار کنید. با کشورهای فقیر که فقط باید پول تو حلقشون بریزی بعد تو مجامع بین المللی یا رای ممتنع بدهند با بر علیه ایران رای مخالف بدهند. عندالله این شد مملکت داری؟ مگر آقای خاتمی مسیر را درست نکرد ؟ چرا احمدی نژاد را برپا کردید و مملکت را بهم ریخت و همه پول نفت ایران را هدر داد و الآن هم اپوزیسیون نظام.
پاسخ ها
داریوش
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۴
الان پول سلاح دادیم سال ۱۳۲۰ هم رضا شاه پول و سلاح میداد یا جنگ جهانی اول که نصف مردم ایران از قحطی مصنوعی مردن جمهوری اسلامی آن موقع نبود، چندتا کلمه یاد گرفتید همش همون رو تکرار میکنید. اگر خاتمی درست کرد مردم بهش رای دادن و اگر احمدی نژاد خراب کرد باز همین مردم بهش رای دادن، دست بردارید از این تحلیل ها ی کلیشه ای
امیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۵
اولا این اسراییل هست که برای کشور گشایی از روز موجودیت کثیفش انسانها رو میکشه ، ایران برای پیشگیری از گسترش این غده سرطانی و محقق نشدن تز از نیل تا فرات باید از تمام امکانات استفاده کند. اندیشه شما همان اندیشه قاجاری و پهلوی است که خاک ایران را بخشیدند تا حکومت کنند .
زینلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۴
14
3
چرا جلوی این افراد که با دروغ وبدون پایه واساس تو دل مردم را خالی کرده ومرتب فضای جامعه را منفی ونا امید می کنند را نمی گیرید؟ هر منافق از گوشه وکنار یک کارشناس می شود وچرندیات دشمن را در ذهن وفکر مردم القا می کنند؟؟ منافقان از خدا بی خبر؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۴
0
10
اقتصاد چیه حتی روابط اعضای خانواده ها خراب شده انسانهای خیر خیلی کم شده و.. و.. لعن و نفرین بر باعث و بانیش
محمدجوادیوسفی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۴
7
1
بخاطرنسخه های مخرّب وعمدی ِ تو غربگرای اقتصادی ِ لیبرال مسلک کشور را به این روز دلخواهتون انداختید و حالا دایه دلسوزترازمادرشدید.
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۵
0
2
این پیامها را که میبینم حالم بهم میخوره از اینکه یا هنوز مردم نمیفهمن یا اینکه خودشونا زدن به نا فهمی
نظرات شما